+31 (0) 88 0705190 info@ubm.nl

   Milieukundig begeleider

   sep 14, 2021

   Functie omschrijving

   Jouw rol bij Bodembureau:

   Als milieukundig begeleider voor Bodembureau werk je op uitdagende wisselende projecten door heel Nederland en ben je verantwoordelijk voor de milieukundige begeleiding van diverse en soms ook complexe bodemsaneringen en bodemonderzoeken.
   Als milieukundig begeleider heb jij een toezichthoudende en adviserende functie en controleer je of de sanering wordt uitgevoerd volgens de gestelde eisen en regels van het bevoegd gezag.

   Jij geeft als milieukundige begeleider aanwijzingen en adviseert opdrachtgevers en aannemers over een correcte uitvoering. Daarnaast onderhoudt je contacten met het bevoegd gezag en andere betrokkenen. Na afloop van (een deel van) de sanering vindt de verificatie plaats waarmee jij , met behulp van controlebemonsteringen of metingen, het saneringsresultaat vaststelt. Na afloop van de sanering worden de resultaten van de processturing en verificatie nauwkeurig vastgelegd in een milieukundig evaluatieverslag.

   Functie eisen

   Wat vragen wij van jou?

   • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als erkend milieukundig begeleider onder certificaat BRL SIKB 6000, protocol 6001. Dit kun jij aantonen door een urenregistratie (>320 uur per jaar);
   • Je hebt een minimaal een mbo-opleiding (civiel, milieu, cultuurtechniek of procestechnologie) of je hebt bij de BodemBreedAcademie het theorie-examen milieukundig begeleider BRL SIKB 6000 met positief resultaat afgerond;
   • Je hebt kennis van de protocollen 2001 en 2002;
   • Je bent in het bezit van minimaal VCA-B, VCA-VOL is een pré;
   • Je hebt ruime kennis over de relevante wet- en regelgeving (BBK, WBB, BUS etc.);
   • Naast dat je in het bezit bent van een deelnamecertificaat asbest herkennen, heb jij een ‘neus’ voor het herkennen van asbest-verdachte materialen;
   • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
   • Je bent punctueel in het vervaardigen van veldwerktekeningen en het up to date houden van logboekregistraties;
   • Je bent bedreven in het aansturen van machinisten, grondwerkers en chauffeurs;
   • Jij kunt uitstekend bodemonderzoeksrapportages lezen en begrijpen;
   • Je deelt graag je kennis en ervaring met onze MBK’ers in opleiding;
   • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift (met het oog op de logboeken);
   • Je hebt uitstekende communicatieve skills en kunt goed de-escaleren;
   • Je bent omgevingsbewust;
   • Je hebt een flexibele instelling als het gaat om werktijden en werklocaties;
   • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

   Wat bieden wij jou?

   • Je komt te werken binnen een hecht team in een professionele en groeiende organisatie die onderdeel uitmaakt van de Acta Group;
   • Binnen onze organisatie wordt je voorzien van alles wat je nodig hebt om je werk naar behoren uit te kunnen voeren. Hierbij kun je denken aan een telefoon, laptop en indien nodig een auto van de zaak;
   • Uiteraard krijg jij de mogelijkheid jezelf door te ontwikkelen en werk je nauw samen met HVK’ers en Bodemadviseurs waarmee je jouw kennis en ervaring naar een hoger niveau kunt tillen en waarmee je jouw kennis en ervaring kunt delen;
   • Daarnaast luisteren wij graag naar jouw wensen omtrent arbeidsvoorwaarden en gaan we met jou in overleg over een passend salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bieden wij jou een mooi contract.

   Bedrijfsprofiel

   Voor onze organisatie Bodembureau, onderdeel van de Acta Group, zijn wij op zoek naar een Milieukundig Begeleider (MKB).

   Bodembureau is een BRL SIKB 6000 gecertificeerde onderneming en ondersteunt in de vorm van projectbegeleiding opdrachtgevers op milieukundig gebied in alle fases die doorlopen worden vanaf het moment dat er graafwerkzaamheden in de grond uitgevoerd moeten gaan worden. Deze begeleiding vindt plaats vanaf de ontwerpfase van een project tot aan de uitvoering en de oplevering.

   Locatie

   Landelijk

   Gemotiveerd en geïnteresseerd?

   Uitgelichte vacatures

   Veranderingen duur fase A/1-2 en fase B/3 en meer wijzigingen in 2022

   Lees meer

   MVK/HVK medewerker

   Functie omschrijving Onze klant is een grote speler op het gebied van projecten in de infrastructuur voor water, energie en telecommunicatie. Binnen het bedrijf heerst een informele werksfeer en staat open en eerlijke communicatie hoog in ’t vaandel. Het bedrijf telt...

   Lees meer

   Medewerker Kwaliteit

   Functie omschrijving Een greep uit jouw werkzaamheden Jij hebt de eer om het kwaliteitsmanagementsysteem, de procedures, richtlijnen, verslagen en overige documenten te beheren en up to date te houden; Je zorgt dat documenten voor jouw collega’s snel vindbaar en/of...

   Lees meer

   Administratie

   MVK/HVK medewerker

   Functie omschrijving Onze klant is een grote speler op het gebied van projecten in de infrastructuur voor water, energie en telecommunicatie. Binnen het bedrijf heerst een informele werksfeer en staat open en eerlijke communicatie hoog in ’t vaandel. Het bedrijf telt...

   Lees meer

   Medewerker Kwaliteit

   Functie omschrijving Een greep uit jouw werkzaamheden Jij hebt de eer om het kwaliteitsmanagementsysteem, de procedures, richtlijnen, verslagen en overige documenten te beheren en up to date te houden; Je zorgt dat documenten voor jouw collega’s snel vindbaar en/of...

   Lees meer

   KAM Medewerker / MVK-HVK

   Functie omschrijving Onze klant is een grote speler op het gebied van projecten in de infrastructuur voor water, energie en telecommunicatie. Binnen het bedrijf heerst een informele werksfeer en staat open en eerlijke communicatie hoog in ’t vaandel. Het bedrijf telt...

   Lees meer

   Traffic Manager

   Als Traffic manager kan je 10 stappen vooruit denken en vind je het een uitdaging om te zorgen dat je collega’s door kunnen gaan met produceren.
   Aan de hand van een dagplanning voorzie je collega’s van de juiste materialen.

   Lees meer

   Auditor veiligheid, kwaliteit en Milieu

   Onze opdrachtgever is een RvA-geaccrediteerde certificeringsinstelling en marktleider op het gebied van asbest, bouwstoffen en bodem. Een snelgroeiende organisatie die met deskundige, ervaren inspecteurs op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid.

   Lees meer

   Techniek

   Klusjesman

   Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in Gorinchem zijn wij op zoek naar een medewerker technische dienst / klusjesman voor 20 uur per week.  In deze functie verricht je reparaties en onderhoud aan de verschillende machines en apparatuur zoals bovenloopkranen....

   Lees meer

   Expeditiemedewerker

   Functie omschrijving Voor uitbreiding van het expeditie team zoeken we een enthousiaste collega die graag meehelpt onze logistieke activiteiten mogelijk te maken en zich ook zelf wil ontwikkelen in deze functie. Je komt te werken in een team van expeditie medewerkers...

   Lees meer

   Isolatiemonteur

   Je bent als monteur warmte werkzaam op één van onze grote bouwprojecten (nieuwbouw en renovatie). Je bent op deze projecten werkzaam aan warmtedistributienetwerken.

   Lees meer

   Leerling Drukker

   Als hulp/leerling drukker ben je samen met onze drukkers verantwoordelijk voor een perfecte productie. Je zorgt voor de aanvoer, het uitpakken en klaarzetten van papier, drukplaten en inkt.

   Lees meer

   Leerling Binder

   Als leerling binder ben je samen met de binder verantwoordelijk voor het vervaardigen van onze brochures.

   Lees meer

   Allround Monteur GWW machines

   Je repareert en onderhoudt funderingsmachines en equipment Je analyseert en lost zelfstandig storingen op aan dieselmotoren, elektrische, hydraulische en pneumatische schakelingen en bijbehorende PLC besturingssystemen.

   Lees meer

   Medewerker technische dienst

   Optimale bedrijfsvoering Productieomgeving
   Je traceert, verhelpt en voorkomt storingen in procesinstallaties, dit kan mechanisch en/of elektrotechnisch zijn.

   Lees meer

   Maintenance Engineer

   In de functie van Maintenance Engineer ben je verantwoordelijk voor een optimaal werkend productieproces. Dit doe je samen met het onderhoudsteam en door middel van een goed werkend onderhoudsplan.

   Lees meer

   Toezichthouder

   De toezichthouder houdt toezicht op de uitvoering van werken in de openbare ruimte. Je bewaakt in nauwe samenwerking met de directievoerder, de nakoming van gemaakte afspraken in het kader van het contract en stuurt waar nodig bij.

   Lees meer

   Bouw

   RDLP’er

   Binnen ons vaste team van R-DLP’ers draag je de verantwoordelijkheid op de aan jou toevertrouwde projecten en heb je het voorrecht om op uitdagende wisselende bodemsaneringsprojecten toezicht te houden op het veilig werken in of met verontreinigde grond conform de CROW 400.

   Lees meer

   Onderhoudschilder

   De opdrachtgever is voornamelijk dienstverlener binnen de scheepsbouw maar verricht daarnaast ook werkzaamheden in renovatie en onderhoud op diverse bouwprojecten.

   Lees meer

   Buitendienstmonteur Grondverzet

   Als buitendienst monteur werk je vanuit huis en is jouw werkplek nooit hetzelfde. Je werkt grotendeels zelfstandig in je eigen regio en verricht onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan Caterpillar grondverzetmachines bij klanten op locatie.

   Lees meer