+31 (0) 88 0705190 info@ubm.nl

   Recruiter

   Functie omschrijving

   De Acta Group is een toonaangevend bedrijf op het gebied van veiligheid en milieu binnen de bouw en infra. Wij streven ernaar om de werkplekken van onze klanten veiliger te maken door gekwalificeerde veiligheidskundigen in te zetten. Met een focus op innovatie en expertise, spelen wij een cruciale rol in het verbeteren van de veiligheidsstandaarden in bovengenoemde sectoren.  

    

   Als Recruiter ben je verantwoordelijk voor het aantrekken, selecteren en plaatsen van medewerkers bij onze klanten. Je werkt nauw samen met het management om de wervingsstrategie te bepalen en zorgt ervoor dat we de beste talenten aantrekken die aansluiten bij onze hoge standaarden op het gebied van veiligheid en milieu.  

    Taken en verantwoordelijkheden; 

   Identificeren en aantrekken van geschikte kandidaten. 

   Voeren van sollicitatiegesprekken en beoordelen van competenties. 

   Onderhouden van een pool van gekwalificeerde kandidaten 

   Samenwerken met interne stakeholders om de wervingsbehoefte te begrijpen en te anticiperen. 

   Opstellen van aantrekkelijke vacatureteksten en deze promoten op diverse kanalen. 

   Beheren van het volledige wervingsproces, van screening tot onboarding. 

    Functie eisen

    Wat verwachten wij van jou:

    HBO werk- en denkniveau of een afgeronde bacheloropleiding in HRM, Bedrijfskunde of een vergelijkbare studie. 

    Aantoonbare ervaring als recruiter, bij voorkeur binnen de bouw en/of infra. 

    Uitstekende communicatieve vaardigheden en een proactieve houding. 

    Wat bieden wij?

    Een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een groeiend bedrijf. 

    Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

    Competitief salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. 

    Een dynamische werkomgeving met gepassioneerde collega’s. 

    Locatie

    Amersfoort

    Gemotiveerd en geïnteresseerd?

    Uitgelichte vacatures

    Kwaliteitscoordinator

    Functie omschrijving Voor onze partner, een grote speler op het gebied van projecten in de infrastructuur voor water, energie en telecommunicatie, zijn wij op zoek naar een Kwaliteitscoördinator. Functie omschrijving Als Kwaliteitscoördinator ben je werkzaam binnen de...

    Lees meer

    KAM & Veiligheidscoördinator Industrie

    Voor onze partner, een grote speler en aannemer op het gebied van projecten in de infrastructuur voor water, energie en telecommunicatie, zijn wij op zoek naar een MVK/Veiligheidscoördinator industrie.

    Lees meer

    Middelbaar Veiligheidskundige

    Voor een bedrijf die actief is in de ondergrondse infra zijn wij op zoek naar een veiligheidskundig medewerker (MVK). In deze functie ligt jouw focus op het ondersteunen van de afdeling energieprojecten op de locatie in Den Bosch.

    Lees meer

    Filmpje met uitleg over werk van een DLP-er

    Wat doet een DLP-er? Een DLP is een Deskundig Leidinggevende op Projecten in verontreinigde grond. De werkzaamheden worden in dit filmpje uitgelegd. Ben jij geïnteresseerd? Kijk dan voor alle informatie op Acta Group en meld je aan voor het omscholingstraject. Wij...

    Lees meer

    Administratie

    KAM & Veiligheidscoördinator Industrie

    Voor onze partner, een grote speler en aannemer op het gebied van projecten in de infrastructuur voor water, energie en telecommunicatie, zijn wij op zoek naar een MVK/Veiligheidscoördinator industrie.

    Lees meer

    RDLP’er

    Functie omschrijving Voor onze organisatie M&W projecten, onderdeel van de Acta Group, zijn wij op zoek naar een geregistreerd deskundig leidinggevende projecten. M&W projecten levert deskundig personeel op het gebied van veiligheid en milieu van bodem tot...

    Lees meer

    Kam/QHSE Coördinator (MVK/HVK)

    Voor onze opdrachtgever, een middelgrote aannemer die zich bezig houd met energiedistributie, warmte & koude techniek, openbare verlichting en installatietechniek zijn wij op zoek naar een KAM coördinator (MVK/HVK).

    Lees meer

    Middelbaar Veiligheidskundige

    Voor een bedrijf die actief is in de ondergrondse infra zijn wij op zoek naar een veiligheidskundig medewerker (MVK). In deze functie ligt jouw focus op het ondersteunen van de afdeling energieprojecten op de locatie in Den Bosch.

    Lees meer

    Middelbaar Veiligheidskundige

    Functie omschrijving Voor een bedrijf die actief is in de ondergrondse infra zijn wij op zoek naar een veiligheidskundig medewerker (MVK). In deze functie ligt jouw focus op het ondersteunen van de locatie in Utrecht op veiligheidskundig gebied. Door jouw kennis en...

    Lees meer

    KAM Coördinator

    Voor een bedrijf die actief is in de ondergrondse infra zijn wij op zoek naar een veiligheidskundig medewerker (MVK). In deze functie ligt jouw focus op het ondersteunen van de afdeling energieprojecten op de locatie in Den Bosch

    Lees meer

    Techniek

    Kwaliteitscoordinator

    Functie omschrijving Voor onze partner, een grote speler op het gebied van projecten in de infrastructuur voor water, energie en telecommunicatie, zijn wij op zoek naar een Kwaliteitscoördinator. Functie omschrijving Als Kwaliteitscoördinator ben je werkzaam binnen de...

    Lees meer

    KAM & Veiligheidscoördinator Industrie

    Voor onze partner, een grote speler en aannemer op het gebied van projecten in de infrastructuur voor water, energie en telecommunicatie, zijn wij op zoek naar een MVK/Veiligheidscoördinator industrie.

    Lees meer

    Bouw

    KAM & Veiligheidscoördinator Industrie

    Voor onze partner, een grote speler en aannemer op het gebied van projecten in de infrastructuur voor water, energie en telecommunicatie, zijn wij op zoek naar een MVK/Veiligheidscoördinator industrie.

    Lees meer

    RDLP’er

    Binnen ons vaste team van R-DLP’ers draag je de verantwoordelijkheid op de aan jou toevertrouwde projecten en heb je het voorrecht om op uitdagende wisselende bodemsaneringsprojecten toezicht te houden op het veilig werken in of met verontreinigde grond conform de CROW 400.

    Lees meer